chatroulette türkiye chat rulet

Sponsorlu Bağlantılar






Facebook Kameralı Sohbet

Facebook Arkadaşlarını Kamerada Görmek ve Sohbet Etmek İçin Mavi Butona Tıklayın Daha Sonra Çıkan Sayfada PAYLAŞ'a Basın. Ayrıca Özel Odalarımıza Girmek İçinde Bunu Yapmanız Gerekiyor.


chatroulette, chatroulette download

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat


Anneler Gününüz Kutlu Olsun

facebookta paylaş twitterda paylaş
chatroulette

Chatroulette Türkiye Anneler Gününüzü Kutlar.Tüm Annelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun

Chatroulette Türkiye olarak annelerimizin 8 mayıs anneler gününü kutlamak istedik.Mother's day(Türkçesi Anneler Günü), annelerimize adanmış yılda 1 gün (Her yıl Mayısın 2.ci pazar günü) amacıyla bütün dünyada kutlanan annelere özel bir gün olarak bilinir.1908 yılında Anna Jarvis isimli bir kişinin hayatını kaybeden annesine duydugu sevgi ile başlattığı anma günüdür. Amerika üzerinde anneler günü ilk olarak 1914 yılında Ülkemizde ise 1955 yılın itibari ile kutlanmaya başlanmıştır.

anneler günü, mothers day

Chatroulette türkiye aracılığı ile bu özel günde hissetiğiniz duygularınızı yorum olarak bizlere bildirebilirsiniz


Sanal dünya denen internet dünyası,yaşamımızda oldukça önemli bir yere sahip.Artık insanlar birçok ihtiyacını internet üzerinden görme şansına sahip.Rahatlık bakımından diğer yöntemlerle kıyaslanamayacak kadar etkili olan internet,hayatımızda varolan birçok alışkanlığı da değiştirmiş oldu.Hemen hemen her istediğimizi bulabileceğimiz bir alan olan internet,sosyal ilişkiler yönünden de bi hayli gelişim göstermiştir.Yeni arkadaşlıklara,dostluklara hatta daha ileri ilişkilere imkan sağlayan bu sıradışı dünya,bizlere sosyal hayatımızı genişletmemiz adına büyük fırsatlar sunmakta.

İnterne,genellikle chat,sohbet ve benzeri uygulamalar için kullanılmakta.Chat sayfalarında insanlar yeni kişilerle tanışma şansına erişiyor.Bu sayfalar ses ve görüntü sistemi üzerine de kurulabiliyor.Ses ve görüntü sisteminizi kullanarak chat yapabileceğiniz en kaliteli sayfa hiç şüphesiz ki chatroullete sayfasıdır.Bu sayfada karşınızdaki kişiyle ister sesli,ister yazılı şekilde sohbet edebilirsiniz.Chatroullette'nin yapısı adından da anlaşılabilir.Chat kelimesi sohbet anlamındadır.Roulette ise Türkçedeki karşılığıyla rulettir.Yani şansımıza denk gelen,bir kaç seçenek içinden rastgele gelen anlamlarını taşır.Chatroulette bu doğrultuda bir sitedir.Yani binlerce kullanıcı içerisinden rastgele kullanıcılar karşınıza çıkar ve onlarla tanışıp,sohbet etme şansını yakalarsınız.

Karşınıza gelen kişileri ayırmada bir kriter yoktur.Yani ülke,yaş,cinsiyet gibi ayrımlar söz konusu değildir.Bu sebeple daha önce görmediğiniz,sıradışı insanlarla karşılaşmanız mümkündür.Farklı ülkelerden,kıtalardan binlerce insanla sohbet etme şansınız vardır.Chatroulette'de kullanılan ortak dil dünyada olduğu gibi İngilizce'dir.Bunun dışında dillerle karşılaşmakta elbette mümkündür;fakat dünyada ortak dil İngilizce kabul edildiği için,bu dilin kullanım alanı daha yaygındır.
Chatroulette,hem sohbet edip zaman geçirirken ;hem de dil becerinizi geliştirebilirsiniz.Farklı yapıda sözcüklerle karşılaşmanız mümkündür.Bu tür durumlarda sözlük ya da çeviri kullanmanız tavsiye edilir.

0 yorum:

Yorum Gönder


Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat
Sitemizde Bulunan içerikler DMCA.com tarafından korunmaktadır.İzinsiz kullanımda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır