chatroulette türkiye chat rulet

Sponsorlu Bağlantılar






Facebook Kameralı Sohbet

Facebook Arkadaşlarını Kamerada Görmek ve Sohbet Etmek İçin Mavi Butona Tıklayın Daha Sonra Çıkan Sayfada PAYLAŞ'a Basın. Ayrıca Özel Odalarımıza Girmek İçinde Bunu Yapmanız Gerekiyor.


chatroulette, chatroulette download

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat


Chat Rulet ile Yabancı insanlarla tanışma yolları

facebookta paylaş twitterda paylaş
chatroulette, chatroulette girl, chatroulette resimleri, chatroulette türkiye

Dünya'da birçok alanda değişimler ve gelişimler gözlenmektedir.Teknoloji ve Bilim geliştikçe,yeniliklerini her alanda gösterir.Özellikle internet ve bilişim dünyası inanılmaz bir hızla ilerlemekte.Bunun önüne geçmek artık mümkün değil.İnsanlar,artık zamanlarının büyük bir bölümünü internette geçiriyor.İnternet üzerinden bütün ihtiyaçları karşılamak mümkün hale geldikçe,kullanıcı sayısında da artış görülüyor.İnsanlar sosyal çevrelerini bile sanal aleme taşımış durumda.Arkadaşlık ve sohbet sitelerine olan ilgi,her geçen gün daha fazla artmakta.

İnsanlar,sanal ortamda birbirleriyle tanışmak ve sohbet etmek için çeşitli sayfalardan,sitelerden ya da programlardan yararlanmakta.Son zamanlarda bunlar arasında en fazla bilineni ise ; chatroulette.Chatroulette;gelişmiş bir ses ve video sohbet sayfasıdır.Bu sayfa sayesinde tanımadığınız,görmediğiniz insanlarla tanışma şansı yakalarsınız.Chatroulette,normal rulet gibidir.Yani otomatiktir.Siz next yani ilerleme tuşuna bastıkça,ekranınıza yeni kullanıcılar gelir.İstediğiniz kişide durabilirsiniz.Eğer karşınızdaki de ilerlemeye devam etmezse sohbet edebilirsiniz.Farklı bir ortama sahio olan chatroulette ilginçliklerle karşılaşmak da mümkün.

chatroulette, chatroulette girl, chatroulette türkiye

Sıradışı gösteriler,müzik yapanlar,sizi korkutmaya çalışanlar,sihirbazlık yapmaya çalışanlar ve daha nicesi chatroulette'de sizleri bekliyor.

Chatroulette kendine has ortamıyla,diğer chat sitelerinden ayrılmakta.Chatroulette'nin büyük başarı yakalaması sonucu benzeri sitelerde de artış oldu.Kendi alanında liderliği elinde bulunduran chatroulette,bu türde açılan diğer sitelere de örnek olmuş oldu.Buna rağmen sonradan açılan siteler,chatroulette türkiye http://chatrulette.blogspot.com kadar başarılı olamadı.Çünkü chatroulette de daha fazla kullanıcıyla karşılaşmanız mümkün.Ayrıca sistem oldukça hızlı.Diğer benzeri sayfalarda ise ilerleme durumu daha yavaş ve kullanıcı sayısı kısıtlı.Farklı amaçlar için daha çok kullanılan benzeri sayfalar,genellikle reklam için kurulduğu için beklenen başarıyı yakalayamıyor.Chatroulette'nin amacı reklam ya da başka bir ticaret unsuru değildir.Chatroulette,marka değerini herşeyden üstün tutar ve bunun için hizmet verir.

Chat Rulet ile Yabancı insanlarla tanışma yolları

Chat Rulet ülkemizde ve dünyada halen ilgi odağı ve popüleritesini yitirmiş ayılmaz.Chatroulette'i kullanan çoğu kişi belkide en sıkıntı yaşadığı konu karşısındaki kişi ile nasıl iletişim sağlayacağı ve nasıl tanışacağıdır.

Chatroulette üzerinde hem sesli ve görüntülü sohbet yapabildiğimiz gibi yazı ile karşımızdaki kişilerin dikkatini çekebiliriz."Gözlerin çok güzel" yada "sende benim gibi chatroulette aradığın aşkımı bekliyorsun " gibi cümlelerle karşınızdaki yabancılar ile iletişime geçebilirsiniz. Bilindiği üzere dünyada çoğu kişi (kız, erkek, bay, bayan) İngilizceyle birbirleri ile sohbet ediyorlar.Bizimde yukarıdaki sözleri ingilizce olarak tercüme etmemiz gerekiyor.Fakat ingilizceye pekde hakim değilseniz bu sizin için sorun değil. İngilizce tercüme yazılımları ile bu sorunu kolayca çözebilirsiniz.

Bu ingilizce çeviri programlarından bizim tavsiye ettiğimiz program GoogleTranslate'dir. Google Translate ile google altyapısını kullanarak neredeyse bir tercümanın tercüme yapması kadar kaliteli bir hizmet veriyor. Bu programa Ulaşmak için tıklayınız.

Kullanımı Son derece basit ve kolay Google çeviri programı ile sizde chat roulette 'de Yabancı insanlarla tanışabilirsiniz.

1 yorum:

EraySimsek dedi ki...

site güzel elinize emeğinize sağlık...

Yorum Gönder


Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat
Sitemizde Bulunan içerikler DMCA.com tarafından korunmaktadır.İzinsiz kullanımda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır