chatroulette türkiye chat rulet

Sponsorlu Bağlantılar






Facebook Kameralı Sohbet

Facebook Arkadaşlarını Kamerada Görmek ve Sohbet Etmek İçin Mavi Butona Tıklayın Daha Sonra Çıkan Sayfada PAYLAŞ'a Basın. Ayrıca Özel Odalarımıza Girmek İçinde Bunu Yapmanız Gerekiyor.


chatroulette, chatroulette download

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat


Chatroulette Cinsel içeriğe izin vermiyor

facebookta paylaş twitterda paylaş
chatrulete.blogspot.com, chatroulette, chatroulette cinsel içerik sorunu
Chat Roulette Cinsel içerik önlemleri


Chatroulette
videolu sohbet imkanı sağlayan bir site.Bu siteye girdiğinizde karşınıza iki tane video ekranı geliyor ve ardından görüntüleriniz kaydedilebilir uyarısı çıkıyor.
Bu uyarıyı onayladıktan sonra kameramız devreye giriyor.Kamera ve mikrofon sekmesini kullanarak kameramızın ve mikrofonumuzun ayarlarını yapıyoruz.ve sonra start butonuna tıklayarak sanal sohbet alemine dalış yapıyoruz.Bu sitede sohbet dışında yapabileceğiniz pek çok şey var.Kameralı konuşma sistemi sayesinde karşınızdakine yeteneklerinizi sergileyebilir,kendi kültürünüzü tanıtabilir daha nice şeyler yapabilirsiniz.

Her sitenin kendine özgü kuralları olduğu gibi Chatroulette'nin de kendine özgü belli başlı değişmez bazı kuralları var.Bunlardan en önemlisi cinsel içerikli yayınların yapılmaması.chatroulette sitesi cinsel içerikli yayınlara asla taviz vermiyor.
Bunun için şöyle bir sistem geliştirmiş durumda.Sitedeki bir kullanıcı eğer 3 kullanıcı tarafından report yani şikayet edilirse o kullanıcının ip adresinin engellenmesi yada banlanması sureti ile siteden uzaklaştırılıyor.

Ayrıca chatroulette yetkilileri bu tip kullanıcılar için ayrı bir sohbet odası açmış durumda.Bu sohbet odasında sex ve cinsel içerikli şeyler paylaşmak serbest.Genel olarak seviyeli sohbetler üzerine kurulu bir site olmasından dolayı chatroulette insanları rahatsız eden ve taciz edenlere göz açtırmıyor.Rus kurucusunun yaptığı açıklamalara göre bu güvenlik sistemi daha da geliştirilecek ve cinsel içeriklere karşı daha güçlü ve daha yeni önlemler alınacak.

Banlanan insanların iplerini değiştirerek ban engelinden kurtulmaları çok basit olduğu için yeni bir sitemin geliştirilip kurulması çok daha iyi olacağa benziyor.

0 yorum:

Yorum Gönder


Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat
Sitemizde Bulunan içerikler DMCA.com tarafından korunmaktadır.İzinsiz kullanımda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır