chatroulette türkiye chat rulet

Sponsorlu Bağlantılar






Facebook Kameralı Sohbet

Facebook Arkadaşlarını Kamerada Görmek ve Sohbet Etmek İçin Mavi Butona Tıklayın Daha Sonra Çıkan Sayfada PAYLAŞ'a Basın. Ayrıca Özel Odalarımıza Girmek İçinde Bunu Yapmanız Gerekiyor.


chatroulette, chatroulette download

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat


Chatroulette de karşınıza çıkan sorunlar ve çözümleri

facebookta paylaş twitterda paylaş
chatroulette, chatroulette sorunları, chatroulette hata, chatrulette.blogspot.com
Chatroulette de karşınıza çıkan sorunlar ve çözümleri


Bu makaleyi yazmamın amacı chatroulette de chatleşirken karşınıza çıkabilecek bazı sorunlara karşı ne yapmanız gerektiğinin bilgisini vermek.Basit bir arayüzü ve sade bir tasarımı olmasından dolayı chatroulette yi kullanmak çok kolay fakat bazen yanlış kullanım ve programlar yüzünden bu kadar basit bir arayüze sahip bir site de bile sorunlar çıkabiliyor.

Öncelikle chatroulette de hızlı bir biçimde sohbet etmek ve herhangi bir donma sorunu yaşamak istemiyorsak kaliteli görüntü çekenilen bir web kamerası, iyi ses alabilen bir mikrofon
ve de en önemlisi hızlı bir internet bağlantısına ihtiyacımız var.

Karşımıza çıkabilecek bir kaç sorunu örnekleyelim.Örneğin chatroulette ye girdiğinizde tarayıcınız çöküyor ve bir anda kapanıyor ise bu bir kaç sebepten dolayı olabilir. Kullandığınız kameranın sürücüsü eski olabilir ya da tam tanıtamamışsınızdır.Ya da hareketli görüntüler için kullanılan flash player programınız yoktur veya en güncel sürümünü kullanmıyorsunuzdur.

Chatroulette sitesinde karşınıza çıkan video sekmelerini ise klavyenizden ctrl ye basarak mouse un tekerleğini hareket ettirerek büyütüp küçültebilirsiniz.

Chatroulette sitesinde görüntü kaliteniz iyi değilse bununda belli başlı sebepleri vardır.Bu sebepler şunlardır bağlantı kaliteniz iyi olmayabilir, antivürüsünüzün güvenlik duvarı görüntülü erişimi engelliyor olabilir, web kameranız yeterince kaliteli olmayabilir.

Chatroulette sitesine her girdiğinizde kameranıza erişmesini istemiyorsanız yapacağınız şey chatroulette sitesinde açılan kamera bölümüne sağ tıklıyoruz ayarlar sekmesini seçip açılan sekmede erişime izin verilsin sekmesinin yanındaki boşluğu mouse la tıklayıp dolduruyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder


Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat
Sitemizde Bulunan içerikler DMCA.com tarafından korunmaktadır.İzinsiz kullanımda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır