chatroulette türkiye chat rulet

Sponsorlu Bağlantılar






Facebook Kameralı Sohbet

Facebook Arkadaşlarını Kamerada Görmek ve Sohbet Etmek İçin Mavi Butona Tıklayın Daha Sonra Çıkan Sayfada PAYLAŞ'a Basın. Ayrıca Özel Odalarımıza Girmek İçinde Bunu Yapmanız Gerekiyor.


chatroulette, chatroulette download

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat


Chatroulette de karşınıza ne çıkacağı belli değildir

facebookta paylaş twitterda paylaş
chatrulete.blogspot.com, chatroulette, chatroulette yabancı
Chatroulette de karşınıza ne çıkacağı belli değildir

Chatroulette çok ünlü bir site olduğu için dünyanın her kesiminden farklı karakter ve kafadaki kullanıcılara sahip.

Anlık 20 bin e kadar ulaşan kullanıcı sayısı sayesinde gün içinde bu sitede gezinirken farklı farklı insanlar ile karşılaşabilirsiniz.Bu sitede karşınıza naısl bir tipin çıkacağını bilemezsiniz bu nedenle insanda çok farklı heyecan ve duygular uyandırır.

Chatroulette nin yapılma amacı insanların kendi aralarında videolu sohbet imkanını kullanarak konuşmalarını sağlamaktır.Fakat çok fazla kullanıcıya sahip olması ve dünya üzerindeki her ülkedeki insanların ihtiyacına göre tasarlanmış olmasından dolayıdır ki
Chatroulette
ye kullanıcıları farklı farklı özellikler kazandırmıştır.chatroulette de gezinirken karşınıza ne çıkacağı belli olmaz.Size komik resimler gösterebilirler, karşınıza gitar çalarak şarkı söyleyen bir grup çıkabilir,size şaka yapabilirler,sizi korkutmaya çalışanlar olabilir,kamera karşısında yemek yiyenler,spor yapanlara bile denk gelebilirsiniz.

Bu sitede eğlenceli ve çok neşeli sohbetler yapabilirsiniz.Burada karşınıza ilizyon gösterileri yapandan tutun kendi kültürünü sergilemeye çalışan insanlar bile vardır.Bu kadar insanın yapmaya çalıştığı bu şeyler chatroulette 'nin sanal sohbet dünyasına renk katar.BU renkli dünyada yapabilecekleriniz sınırsızdır.Her türlü yeteneğinizi sergileyebilir her türden gösteriler yapabilirsiniz.Bunun için bir sınır ya da kısıtlama yoktur.

Ayrıca tatlı birer anı olsun diye bazı programlar yardımı ile yaptığınız şakaları, chatroulette de geçirdiğiniz tatlı zamanları kaydedebilir ve saklayabilirsiniz.Chatroulette nin sistemi buna izin verir kayıt yapılmasını yasaklamaz.Sizde chatroulettenin renkli dünyasına girerek çok güzel anılar yaşayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder


Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat
Sitemizde Bulunan içerikler DMCA.com tarafından korunmaktadır.İzinsiz kullanımda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır