chatroulette türkiye chat rulet

Sponsorlu Bağlantılar






Facebook Kameralı Sohbet

Facebook Arkadaşlarını Kamerada Görmek ve Sohbet Etmek İçin Mavi Butona Tıklayın Daha Sonra Çıkan Sayfada PAYLAŞ'a Basın. Ayrıca Özel Odalarımıza Girmek İçinde Bunu Yapmanız Gerekiyor.


chatroulette, chatroulette download

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat


Chatroulette şakaları

facebookta paylaş twitterda paylaş
chatroulette, şaka programları, sahte kamera programları
Chatroulette ile şakalananlar

Chatroulette şakaları

Bu yazımızda Chatroulette üzerinden yapılan oyunlardan biraz bahsedelim. Daha önce özellikle Chatroulette üzerinden yapılan şakalara ya da taklitlere değinmiştik.Şimdi ise Chatroulette kullanılarak yapılan oyunlardan bahsedeceğiz.Bu oyunlar çeşitli şekillerde olabilir.Özellikle bilgisayar programlarından iyi anlayan kişilerin kurbanı olabilirsiniz.

chatroulette komik tepkiler
Chatroulette 'de şakalandığınızda yüz ifadeniz böyle olabilir

Basit Chatroulette Şakaları

Bazı kişiler çeşitli programlar kullanarak ya da kameralarını,sizin görüntünüzün çıktığı yere tutarak size kendi görüntünüzü izletirler.Bu duruma biraz şaşırabilirsiniz.Daha sonra siz de kolaylıkla durumun farkına varacaksınız ve büyük ihtimalle tebessüm edeceksiniz.Bazen de yine bilgisayar programları kullanılarak sizin görüntünüz üzerinde oynama yapılabilir.Özellikle yüzünüzü uzatma gibi oyunlar sizi de oldukça eğlendirecektir.Bu durumda hem oyunu yapan kişi hem de siz eğlenirsiniz.Bu tür anlar,Chatroulettenin en eğlenceli yönleri arasında yer alır.

Chatroulette ile Sahte Kamera Programları

Chatroulette üzerinde yapılan diğer bir oyun ise hazır görüntülerin izletilmesidir.Özellikle ünlü insanların kamera görüntüleri program yardımıyla sizlere izletilebilir.Bu durumda oldukça şaşırabilirsiniz.Çünkü siz de bu görüntüye inanabilirsiniz .Bu chatroulette şakasının nasıl yapıldığını daha önce sizlere Chatroulette sahte kamera nasıl kullanılır isimli konumuzda da anlattığımızı söylemeden edemeyeceğiz.Bazı kişiler ise durumun farkına vararak bu kullanıcıları geçerler.Bazı kullanıcılar ise durumun farkına vardıkları halde karşı tarafı kandırmak için,inanmış gibi davranırlar.Bu ve bunun gibi birçok oyuna maruz kalmanız doğal bir durumdur.

Çünkü Chatroulette,bir chat sayfasından çok eğlence mekanı gibidir.Buraya giren kullanıcılar hem kendileri eğlenirler,hem de yaptıkları ile sizi eğlendirmeye çalışırlar.Bu yüzden siz de bu tür şakalara ve oyunlara darılıp kırılmak yerine eğlenmeye bakmalısınız.Bu şakalar, Chatroulettenin renklenmesini sağlamaktadır.Chatroulette bir diğer şaka yolu ise resimleri konuşturarak yapılan şakalardır.Bu şakanın nasıl yapıldığını merak ediyorsanız Chatroulette ile resimleri konuşturun ve eğlenin isimli yazmımızı ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder


Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat
Sitemizde Bulunan içerikler DMCA.com tarafından korunmaktadır.İzinsiz kullanımda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır