chatroulette türkiye chat rulet

Sponsorlu Bağlantılar






Facebook Kameralı Sohbet

Facebook Arkadaşlarını Kamerada Görmek ve Sohbet Etmek İçin Mavi Butona Tıklayın Daha Sonra Çıkan Sayfada PAYLAŞ'a Basın. Ayrıca Özel Odalarımıza Girmek İçinde Bunu Yapmanız Gerekiyor.


chatroulette, chatroulette download

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat


Chatroulette'in chat sitelerinden farkı

facebookta paylaş twitterda paylaş
chatroulette

Chatroulette'in chat sitelerinden farkı

Chatroulette alışılagelmiş chat sitelerinden farklıdır


Chatroulette 2009 yılında 17 yaşındaki bir rus genci tarafından kurulmuş ve 4 ayda üye sayısını kat kat arttırarak milyonlara ulaşmış bir sanal sohbet sitesidir.

Chatroulette Farklıdır Çünki


Chatroulettenin bu kadar kısa bir süre içinde bu denli büyük bir kitleye ulaşması gerçekten takdir edilir bir başarı.Daha önceki yazılarımızdan olan Sosyal paylaşım siteleri ve chatroulette 'de kullanıcıların bu denli artmasında önemli oldugunu bildirmiştik. Bu siteyi ilk olarak arkadaşları ile sohbet etmek için açan rus genç daha sonradan kullanıcılarının genç olması ve sitenin de genç kesime hitap etmesinden dolayı gençler arasında dilden dile dolaşarak tüm dünyaya yayılmış ve günümüzdeki halini almıştır.

Chatroulette yeniliklerle önde


Chatroulette alışılagelmiş sosyal paylaşım sitelerinden bayağı farklı bir site.Chatroulette yi alışılagelmiş sosyal paylaşım siteleri ve chat sitelerinden ayıran en büyük özelliği Chatroulette kullanıcılarının anlık görüntülü ve sesli sohbet yapabilmeleridir.Chatroulette dünyaca ünlü bir chat sitesi olmasından dolayıdır ki dünya üzerinde milyonlarca aktif kullanıcısı vardır bu nedenle insanların arkadaş bularak görüntülü ve sesli sohbet yapmaları daha rahat ve kolaydır.

Chatroulette sunduğu görüntülü ve seslisohbet imkanı karşılığında kullanıcılarından hiç bir şey istemez.Bu hizmetler karşılığında ne bir kullanıcı adı ne de şifre istemeyen bu sanal sohbet devi site aynı zamanda da reklamlar ile kullanıcıyı boğmaz.Diğer sitelerde iki de bir karşımıza çıkarak canımızı sıkan reklamlar varken Chatroulette bu yoktur üstüne üstlük çok hızlı bir sisteme sahiptir.Güçlü serverı ve sade arayüzü sayesinde anlık 15 bin kullanıcı olmasına rağmen konuşma yaparken donmalar yaşanmaz ve site kasmaz.

0 yorum:

Yorum Gönder


Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat
Sitemizde Bulunan içerikler DMCA.com tarafından korunmaktadır.İzinsiz kullanımda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır