chatroulette türkiye chat rulet

Sponsorlu Bağlantılar






Facebook Kameralı Sohbet

Facebook Arkadaşlarını Kamerada Görmek ve Sohbet Etmek İçin Mavi Butona Tıklayın Daha Sonra Çıkan Sayfada PAYLAŞ'a Basın. Ayrıca Özel Odalarımıza Girmek İçinde Bunu Yapmanız Gerekiyor.


chatroulette, chatroulette download

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat


Sosyal paylaşım siteleri ve chatroulette

facebookta paylaş twitterda paylaş
chatrulete.blogspot.com, chatroulette, sosyal paylaşım siteleri
Sosyal paylaşım siteleri ve chatroulette


Gelişen dünya şartlarına ve gelişen teknolojilere bağlı olarak insanların yaşam koşulları ve yaşama biçimleride değişiyor.Artık çalışma şartları zorlaştı ve insanlar günlerinin büyük bir bölümünü yaptığı işe ya da okuduğu okula ayırıyor.

Her Kullanıcı Sosyal Paylaşıma Önem Veriyor

Yaşam şartları zorlaştığı için insanlar artık eskisi kadar sosyal faaliyetlerde bulunamıyor.Sosyal yaşantılarına eskisi kadar önem veremedikleri için gerçek hayattaki sosyal yaşam eksikliğini farklı şekillerde gidermeye çalışıyor.İnsanların daha fazla çalışmaya başlamaları ve internetin icadından sonra da çalışmadan kalan vakitlerinin büyük bir bölümünü internette geçiriyorlar.İnsanların zamanının çoğunu internette geçirmesini ve sosyal yaşamlarındaki boşluğu doldurmak için bazı sistemler tasarlanıp insanların önüne sunuldu.Biz bunlara genel olarak sosyal paylaşım siteleri diyoruz.İnsanlar bu sitelere girerek gerçek hayatta olmadıkları kadar sosyal olup insanlar ile tanışıp kaynaşıyorlar.

chatrulete.blogspot.com, chatroulette, chatroulette girl
Sosyal paylaşım siteleri ve chatroulette


Bu sosyal paylaşım sitelerinin çok farklı şekilleri var.Bu kadar farklı şekillerin olması insanların farklı farklı olması ve her birinin ihtyacının farklı yönlerde olmasından kaynaklanıyor.İşte Chatroulette de sosyal paylaşım sitelerinden sadece biri.

Görüntülü sohbet m antığı ile çalışan bu sitede insanlar girerek tek tıkla dünya üzerindeki herhangi bir ülkeden herhangi bir insanla konuşup tanışma şansı yakalıyor.chatroulette nin insanlar tarafından bu kadar sevilmesi ve tutulmasının nedeni ise günlük hayattaki sohbetlere çok benzemesi. Bu sitede günlük hayattaki gibi sanki yanyanaymışsınız gibi partneriniz ile sohbet edebilirsiniz.Bu sanal sohbet sitesi sayesinde sosyal çevrenizi katlayarak büyütebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder


Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat
Sitemizde Bulunan içerikler DMCA.com tarafından korunmaktadır.İzinsiz kullanımda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır