chatroulette türkiye chat rulet

Sponsorlu Bağlantılar






Facebook Kameralı Sohbet

Facebook Arkadaşlarını Kamerada Görmek ve Sohbet Etmek İçin Mavi Butona Tıklayın Daha Sonra Çıkan Sayfada PAYLAŞ'a Basın. Ayrıca Özel Odalarımıza Girmek İçinde Bunu Yapmanız Gerekiyor.


chatroulette, chatroulette download

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat


Chatroulette 2011 Sorunları 1 [Çözüm buluyoruz]

facebookta paylaş twitterda paylaş
chatroulette 2011 versiyon
Chatroulette 2011

Chatroulette 2011 Beğenildi mi?

Yukarıda gördüğünüz üzere Chatroulette yeni versiyona geçmiş bulunmaktadır.Yeni versiyona geçilmesini bir çok kullanıcı rahatsızlıkla karşılıyor.Yorumlardan birisini aynen aktarıyorum:Eski Chatroulette nerede? Üzgünüm, ama bu iyi gözükmüyor.Diğeri iyi idi.Ben eski Chatroulette 'e geri dönmek istiyorum.Bir diğer yorum ise küfür içeriyor fakat bu yeni tasarımın 1977'lerin tasarımına benzediğini ve hemen geri dönmelerinin gereketiğini söylüyor.

Cevap olarak Chatroulette Webmaster'ı Andrey Ternovskiy şu yanıtı gönderiyor: Biz Chatroulette geliştiricileri olarak eski Chatroulette 'de bulunan tüm iyi şeyleri alıyoruz ve yeni sürüm'e onları koyuyoruz.Aynı zamanda tüm hataları düzeltmekde bir diğer amacımız.

Chatroulette 2011 Sorunları

Soru : Yeni bir sorun Chatroulette'de Uzunca bir süre beklenmesine rağmen partner bulunamaması sorunu Merhaba. Şimdi neden yeni bir sohbet'e Partner Ortak aramak bu kadar uzun sürüyor? Öyle görünüyor ki, Yeni birine bağlamak için çok uzun zaman beklememiz gerekiyor. 10 dakikadır Chatroulette "bir ortak aranıyor ... ("Looking for a partner...")" yazısı çıkıyor.10 dakika bekledim fakat sonuç yok. Bunun sebebi nedir?

Cevap : Yanıt olarak Chatroulette Webmaster'ı ve geliştiricisi Andrey Ternovskiy şu yanıtı gönderiyor: Chatroulette flash player tababnlı bir uygulamadır.Son güncel flash player sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun.

Soru : Chatroulette 2011 sürümünde yaşanan farklı bir sorun daha gelmiş kullanıcılardan.Chatroulette beni yasaklandı (Banladı) ama sitenin politikasını ihlal edebilecek bir sorun çıkarmadıml. Kendimi kimseye teşhir etmedim veya online iken kaba veya kaba dil kullanmadım. Fakat bazı nedenlerden dolayı ip adresim yasaklandı. Ben geri almak için ne yapabilirim?

Chatroulette 2011 IP Ban sorunu

Çözüm: Aynı sorun ile bizde karşılaştık yeni sürümden olsa gerek.Öncelikle Chatroulette ban kaldırma yazımıza bir göz atın adımları uygulayın.Olmuyor ise yaşadığımız sorundan kurtulmamızın adımları aşağıda yazılıdır.

1) C-cleaner inidirip bilgisayarımıza kuruyoruz. 2) Ccleaner ile tamamen çerez temizliği yapıyoruz.Bilgisayarımızdaki tüm çerezler silindikten sonra 3) Modemimizi kapatıyoruz. 2 - 3 dkk bekleme yaptıktan sonra açıyoruz. 4) Chatroulette giriş yapabilirsiniz Sorun çözülmüş olacaktır. Soru : "ortak mı arıyorsunuz" diyor, ama bazen diğer partnerin (bir önceki partnerin) sesleri duyabiliyorum.

Çözüm: Cevap olarak eski nesil internet tarayıcılarında karşılaşılan bu sorunun yeni nesil bir tarayıcı kullanarak çözüleceğini bildiriyor Yazımız ileriki tarihlerde güncellenecektir...

15 yorum:

Adsız dedi ki...

bende web cam hatası veriyor bunu naıL cozebilirim

rhythm dedi ki...

Tam olarak hatayı açıklayabilirseniz yardımvcı olmaya çalışalım

örnek bir ekran görüntüsü çekerseniz daha faydalı olacaktır.Chatroulette kullanıcı ve chatroulette ziyaretçileri için diye düşünüyoruz.

Saygılarımızla
Chatroulette Türkiye

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bendeki hata başkasında hiç rastlayamadığım türden,sayfaya girdiğimde ortada bulunan yükleme göstergesi dolmuyor ve sayfanın altında error#2046 yazıyor bu nedir yardım lütfen

Adsız dedi ki...

chatroulette sayfasına girdiğimde 5 dakika falan anca görüntü alabiliyorum ayarı falan mı anlayamadım bir türlü flash player güncellenmesi falan hepsi tamam ama gecikme aynen devam ediyor nedeni ne olabilir şimdiden teşekkür ederim

chatroulette dedi ki...

yeni çıkacak olan versiyonda bu sorun giderileceği bildirildi kullanıcılardan bu şekilde çok şikayet gelmekte

Adsız dedi ki...

shockwave flash eklentisi bozuldu diyor napcaz ?

Adsız dedi ki...

bende baglantı hatası var diyor acaba ban mı yemişim ne yaptıysam olmadı

karizma dedi ki...

Ben chat sayfasına giremiyorum sayfa açılıyor daha sonra resimli olan bir sayfaya giriyor chat sayfasına bağlanamıyorum

Adsız dedi ki...

ben girdiğimde kamera donup kalıyor ne yaptıysam düzeltemedim bi çözümü ya da önerisi olan var mı arkadaşlar?

Unknown dedi ki...

1.connected
2.connecting
3.connected
böyle bekliyo partner gelmiyo yardım edermisiniz

Adsız dedi ki...

bende shockwave ekletisi bozuk dio napcaz lüften bri yardım etsn

galatasarali_mert dedi ki...

http://f1211.hizliresim.com/13/h/fyd0u.png

benim sorunumda bu yardım edin !

Adsız dedi ki...

arkadaşlar chatroulette girdiğimde Error: Unable to next.
Your account needs to have at least 4 conversations lasting 10 minutes or longer in order to have 4 Chatroulette windows open in the same time.
You can close all additional Chatroulette windows in order to continue.
 hatası alıyorum yardım edin lütfen

Rıdvan dedi ki...

Chatrouletteye girip start tuşuna bastıktan sonra Looking for a partner yazısı çıkıyor ama partner aramıyor.çok uzun süre bekledim ve sonuç alamadım.belki 5 6 defa sayfayı kapatıp oturum açıp kapadım yine nafile :S sizin öneriniz üzerine flash playerıda güncelledim ama sonuç alamadım.hala aynı problem devam ediyor.bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

Semih dedi ki...

Connection with CR server has failed. Reconnecting.
If this problem persists, make sure your setup allows connections to TCP ports böyle bir hata alıyorum neden olabilir ??

Yorum Gönder


Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat
Sitemizde Bulunan içerikler DMCA.com tarafından korunmaktadır.İzinsiz kullanımda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır