chatroulette türkiye chat rulet

Sponsorlu Bağlantılar






Facebook Kameralı Sohbet

Facebook Arkadaşlarını Kamerada Görmek ve Sohbet Etmek İçin Mavi Butona Tıklayın Daha Sonra Çıkan Sayfada PAYLAŞ'a Basın. Ayrıca Özel Odalarımıza Girmek İçinde Bunu Yapmanız Gerekiyor.


chatroulette, chatroulette download

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat


Android Chatroulette ve IOS Chatroulette uygulaması

facebookta paylaş twitterda paylaş

Chatroulette,yeni nesil chat araçlarından birisi olarak kabul edilmekte.Günden güne değişen ve gelişen bir yapısı var.Bu sebeple yeni teknoloji ürünleri de tasarımlarını tamamlarken chatrouletteyi göz önünde bulundurmak zorundalar.Özellikle yüksek tirajlı telefon firmaları,bu tür uygulamaları yakından takip etmeli ve bu uygulamalarda söz sahibi olabilmeli.Yeni nesil cep telefonlarının menüsünde,facebook,youtube,twitter,myspace gibi sitelerin ikonlarını bulmanız mümkün.Çünkü artık cep telefonları sadece konuşma görevi ile değil,başka görevler için de kullanılıyor.Bu sebeple yeni nesil cep telefonlarını birer cep bilgisayarı olarak tanımlamamız mümkün olmakta.Kullanıcılar,cep telefonlarında farklı ayarlar ve özellikler arayışı içerisine girmekte.Günlük olarak yaptıkları işleri artık telefonları vasıtası ile halletme isteği de bu şekilde
doğmaktadır.

Yeni nesil olarak adlandırdığımız cep telefonları ya da cep bilgisayarları,bundan sonra chatrouletteyi de mutlak takip etmek zorunda.Bu anlamda ilk adımı atan firmalardan birisi apple oldu.İphone 4s 'de chatroulette uygulamasını yürüten apple firması, bu konuda pek de başarılı olmasa da ilerde bu hususta iyi işler yapacağının sinyallerini şimdiden verir gibi oldu.İphone 4s'i takip eden diğer telefon firmaları da bu uygulamayı geliştirme çabası içerisine girdi.İleri zamanlarda chatroulette 'i siz de telefonunuz vasıtasıyla kullanabilirsiniz.Bu durum,size chatroulette yi olağandan daha fazla sevdirecektir.Çünkü istediğiniz her yerden chatroulette 'e bağlanma şansınız olacak.Bu şekilde sohbetin keyfini daha fazla yaşamış olacaksınız.Farklı farklı yerlerden chatroulette'e girerek,yeni arkadaşlıklar edinebileceksiniz.Üstelik yüksek kalitedeki cep telefonlarının kameraları da bilgisayar kameralarınızdan daha iyi olabilir.Bu sayede artık bilgisayarınız olsa bile,chatroulette 'e telefondan girmeyi tercih edebilirsiniz.

Android telefonlar için chatroulette uygulaması:


chatroulette android, chatroulette iphone 4s, chatroulette ios, chatroulette iphone uygulaması, chatroulette 2012, www.chatrouletteblog.com

Yapılan çalışmalara göre piyasada birden fazla android uygulaması mevcut bunların içerisinde chatroulette'e ait offical chatroulette app apk'sı bulunamamaktadır.Geçtiğimiz haftalarda HTC Evo kullanıcılarının Chatrouletteblog.com üzerinde test ettikleri android sistemleri Chatroulette'e kamera sinyalini gönderememiş ve durum başarızsız olmuştu.Sizlerde farklı marka ve modelde android telefonunuz ile Chatrouletteblog.com'a gelerek chatroulette denemenizi yapabilirsiniz..

1) Chatroulette IPCAM

Android Maret üzerinde yaptığınız kısa süreli araştırmada aşağıdaki uygulamalarına ulaştık..
Kameranızı Chatroulette kullanabilmek için telefonuzu windows üzerinde kullanmanıza müsade eden IPCAM isimli uygulamayı indirmek için tıklayınız

Turn your phone into a wireless camera! Supports Windows, Mac and Linux.
Turns your phone into a network camera with multiple viewing options. View your camera on any platform with VLC player or web browser.
Use IP Webcam with tinyCam Monitor on another android device or with third-party MJPG software, including video surveillance software, security monitors and most audio players.
Videochat support (e.g. Skype, Chatroulette, only video stream for Windows only via an universal MJPG driver)
2) Chatroulette Video Chat
chatroulette android, chatroulette iphone 4s, chatroulette ios, chatroulette iphone uygulaması, chatroulette 2012, www.chatrouletteblog.com

Bir diğer android uygulamamız olan Video Chat ise sizin zevkli vakit geçirmenizi sağlayacaktır.Video Chat'de 2000'den fazla erkek ve kız ile sohbet edin. 100000 üzerinde olan üyesi Android, iPhone, BlackBerry ve web kullanıcıları kullanmaktadır. Skype fonksiyonlarınızı Facebook gibi sosyal ağ. Ücretsiz görüntülü görüşmeler, özel Anlık mesajlaşma, sms, arkadaş listesi, kayıt ve videolarınızı ve fotoğraflarınızı paylaşmak, üyeleri arama, rastgele sohbet, özel sohbet, kişisel sohbet odaları, cam sohbet, yorum, değerlendirme, profiller. Yaşın altında, yanlış cinsiyet ve spam koruması, yasağı ve rapor seçenekleri. Kayıt ve ödemeler olmadan canlı görüntülü sohbet. Ön ve arka cam seçimi.Flört cam video aramaları, cam sohbet, chat, eğlenceli sohbet, video konferans, Chatroulette, canlı sohbet, flört, sohbet, single çöpçatanlık partner, bulmak ya da karşılayacak yeni arkadaşlar veya eskileri ile konuşmak istiyorsanız bu video sohbet uygulamasını yükleyin..

0 yorum:

Yorum Gönder


Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat
Sitemizde Bulunan içerikler DMCA.com tarafından korunmaktadır.İzinsiz kullanımda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır