chatroulette türkiye chat rulet

Sponsorlu Bağlantılar






Facebook Kameralı Sohbet

Facebook Arkadaşlarını Kamerada Görmek ve Sohbet Etmek İçin Mavi Butona Tıklayın Daha Sonra Çıkan Sayfada PAYLAŞ'a Basın. Ayrıca Özel Odalarımıza Girmek İçinde Bunu Yapmanız Gerekiyor.


chatroulette, chatroulette download

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat


Chatroulette'de itiraz maili yollama

facebookta paylaş twitterda paylaş


Günümüzde chatroulette dünya üzerindeki en ünlü chat sitelerinden biri.Hatta dünya üzerinde en çok kullanıcısı olan chat sitesi bile diyebiliriz.Fakat chatroulette bu başarıyı nasıl yakaladı
bu kadar kitleye nasıl oluyorda hitap edebiliyor?

Bu kadar başarılı olmasının bir çok sebebi var fakar biz size ilk olarak chatroulette'in nasıl bir sistemi olduğundan bahsedelim.Bilindiği gibi chatroulette'in kendine özgü bir otomatik sistemi var.Yani sisteme bağlanan kullanıcılar sistem tarafından birbirleri ile eşleştiriliyorlar.Bu nedendendir ki chatroulette kullanıcılarına farklı bir heyecan yaşatıyor.

Ayrıca chatroulette'in kullanımı çok basit hızlı bir servera sahip ve arayüzü basit ve anlaşılır.Bazen ufak tefek sorunlar çıkabiliyor fakat bu kadar büyük bir sistemin budenli kusursuz yürümeside mükemmel ötesi bir başarıdır. Böyle bir sistemi sorunsuz bir biçimde yönetip ayakta tutmak için bazı kurallara ihtiyaç vardır ve chatroulette'inde kendine göre bazı kuralları vardır. Chatroulettenin ilk kuralı şudur asla uygunsuz içeriklere izin vermez çünkü chatroulette temelde bir erotik sohbet sitesi değil arkadaşlar bulup seviyeli sohbetler yapabileceğiniz bir sitedir.

Bu sitede erotik içerikten bahseden veya erotik gösteriler yapmaya çalışan kullanıcılar site tarafından anında banlanıyorlar. Fakat bazı kullanıcılar uygunsuz hareketler yapmadığı halde banlanabiliyor böyle durumlarda chatroulette'in sitesine girerek bazı yönergeleri uygular ve adminlerle bağlantıya geçerek banınızı kaldırtabilirsiniz.Bunu ip adresinizi öğrenip chatroulette yetkililerine ip adresinizin yazılı olduğu bir itiraz maili ile yapabilirsiniz.

İtiraz mailinizi göndereceğiniz adres : mailsupport@chatroulette.com

1 yorum:

selcuk oksuz dedi ki...

I can not enter the site, please unblock banned

Yorum Gönder


Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat
Sitemizde Bulunan içerikler DMCA.com tarafından korunmaktadır.İzinsiz kullanımda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır