chatroulette türkiye chat rulet

Sponsorlu Bağlantılar






Facebook Kameralı Sohbet

Facebook Arkadaşlarını Kamerada Görmek ve Sohbet Etmek İçin Mavi Butona Tıklayın Daha Sonra Çıkan Sayfada PAYLAŞ'a Basın. Ayrıca Özel Odalarımıza Girmek İçinde Bunu Yapmanız Gerekiyor.


chatroulette, chatroulette download

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat


Chatroulette'nin yapısı

facebookta paylaş twitterda paylaş


Bu yazıda Chat roulette'nin görünümünden ve sistem yapısından biraz olsun bahsetmeye çalışacağız.Chatroulette,bu büyüklükte olup en rahat ve en kolay kullanılan site olarak kabul edilebilir.Diğer büyük sitelerin kullanım olanağı biraz daha dardır.
Özellikle bilgisayar ve internetle arası pek fazla iyi olmayan kişiler,bu tür karmaşık siteleri kullanmakta zorlanabilirler.

Chatrouletteyi ise her insan çok rahat bir biçimde kullanabilir.Arkaplanda yüksek boyutta resimler yer almadığından sayfa kasılmaya maruz kalmaz.Chatrouletteye girdiğinizde arka planda küçük boyutta ama hoş desenler yer alır.Her girişinizde farklı desenler yer almaktadır.Bunun yanı sıra eğer desen istemezseniz,beyaz arka planda kullanabilirsiniz.Farklı farklı renk seçeneklerini kullanma olanağınız da elbette vardır.Sayfanın kullanımını daha önceki yazılarımızda gayet ayrıntılı biçimlerde anlatmıştık.Bu sebeple diğer yazılarımızı okumanız,sizin açınızdan iyi olacaktır.Bu şekilde chatrouletteyi gayet rahat bir biçimde kullanabilir,sohbete başlayabilirsiniz.

Şimdide chat roulettenin sisteminden biraz bahsedelim.Chatroulette üzerinden kameralı,sesli ve yazılı sohbet yapılmaktadır. Karşınızdaki kişiyi görebilmeniz için,bu kişinin kamerası olmalıdır.Sizin de karşı tarafa görünmeniz için kameraya ihtiyacınız vardır.Kamera olmadan kameralı sohbet hizmetinden yararlanamazsınız.Bu durum sadece chat roulette için değil bütün kameralı sohbet siteleri için geçerlidir.Karşı tarafa sesli ileti yollamak için ise mikrofona gereksinim duyarsınız.

Karşı tarafın konuşmalarını ya da söylediklerini duymak için ise kulaklık ya da hoparlör gibi ses alıcılarına ihtiyacınız olacaktır.Bu tür donanımlarınız yoksa bile chat roulettede yazılı olarak chat yapma şansınız vardır.Yazışma ekranından karşı tarafın anlayabileceği biçimde yazılar yazarsanız,karşı taraftaki kullanıcıyla iletişim kurabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder


Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat
Sitemizde Bulunan içerikler DMCA.com tarafından korunmaktadır.İzinsiz kullanımda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır