chatroulette türkiye chat rulet

Sponsorlu Bağlantılar






Facebook Kameralı Sohbet

Facebook Arkadaşlarını Kamerada Görmek ve Sohbet Etmek İçin Mavi Butona Tıklayın Daha Sonra Çıkan Sayfada PAYLAŞ'a Basın. Ayrıca Özel Odalarımıza Girmek İçinde Bunu Yapmanız Gerekiyor.


chatroulette, chatroulette download

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat


İnanılmaz evlenme teklifinin kamera arkası

facebookta paylaş twitterda paylaş
chatroulette


Chatroulette
'te daha nice yenilikler göreceğimiz kesin yaklaşık iki hafta önce sizlere chatroulette türkiye olarak internette kısa zamanda çok sayıda izleyici kitlesine ulaşan bir video izletmiştik.Bu sanal bir reklamı idi yoksa bir grup gencin hazırladığı chatroulet organizasyonumuydu tam anlamıyla öğrenememiştik.Videonun sonunda Chatroulette'te yeni tanıştığı kıza sonu evlenme teklifi ile biten bir süpriz hazırladı.Bu video ile chatroulette ile Kız Tavlama ve Evlilik Teklifi nasıl yapılacağını bizlere gösteren bir grup genç bu güzel ve komik chatroulette videosunun kamera arkasını yayınladı.

Chatroulette ile Kız Tavlama Videosu (Orjinal) :



Kamera Arkası :



Bize adamlar yapmış demek kalıyor :)

Bir facebook bombasıda aşağıdadır iyi seyirler :

Scream 4 Chatroulette Versiyon

facebookta paylaş twitterda paylaş
çığlık 4

Popüler korku Filmi serisi Scream'in yeni filmi Scream 4 (Çığlık 4) gişelerde yeni yeni boy gösterirken türkçe chat ve sohbet portalı olan chatroulette (çet rulet)te de etkisinigöstermeye başlamış gözüküyor.Scream serisinin vazgeçilmez unsuru O korku ögesi Maskeli saldırgan Chat rulet'te ortaya çıktı. Çığlık 4 Chatroulette versiyonu videosu aşağıda iyi seyirler

Yalçın Çakır Chatroulette için neler söyledi (Video)

facebookta paylaş twitterda paylaş


Facebook Fan Sayfamıza paylaştığımız.Yalçın çakırın Chatroulette hakkında söylemlerini izlemişsinizdir.İzlemeyen varsa Yukarıdaki videodan izleyebilir.Chatroulette hakkında kendi yorumunu katarak eleştiride bulundu ve bu durumu izleyenleri ile doğru biçimde paylaştı.Sosyal paylaşım sitelerinin ve çeşitli sosyal paylaşım portallarının bu denli internet aleminde büyümeye başlaması ve ciddi anlamda ziyaretçi sayısının artmasına bağlıyoruz bizde bu durumu.


Chatroulette Türkçe
Blogu

Chatroulette için 2010 yılı

facebookta paylaş twitterda paylaş
chatroulette 2010

Popüler Chat portalı chatroulette kuruluşundan bu yana birçok haber ve yazı karşımıza çıkardı.Bu yazılar çok beğenildi ve diğer sosyal paylaşım sitelerinde (Facebook, Twitter, Friendfeed vb..) paylaşıldı.Bizimde Facebook üzerinde kurulu bulunan Facebook Chatroulette Türkiye isimli Sayfamız çok kısa sürede 1500 kişilik bir hayran kitlesşine kavuştu.Gerek Facebook gerekse Chatroulette Türkiye blogumuzda paylaşımlarımız beğenildi sevildi.Bu chatrulet hakkındaki yoğun ilegi sebebiyle sizler için bu blogu açtık ve yayın hayatımıza devam ediyoruz. Şimdi gelelelim 2010 yılının chatroulette hakkında en popüler konularına:

Chatroulette 2010 Arşivi için tıklayınız.

2010 yılı En çok okunan yazılar :

1) Chatroulette Ban Sorununa Okuyucularımız ile Çözüm bulduk. Yazıya Ulaşmak İçin Tıklayınız

2)Chatroulette'i nasıl daha iyi kullanabiliriz.Bu konuda Yardımı Bu yazımızda paylaştık.

3)Chatroulette'in ilk türkçe yayınına sahip sayfasının Chatroulette Türkiye'nin tanıtımı ençok okunan 3.cü yazı olarak sıralanmış gözüküyor.Yazımıza Buradan ulaşabilirsiniz.

4)Dönem dönem siteye ulaşamamış olan kullanıcılarımıza ulaşamama ile ilgili bir takım bilgileri şu yazımızada bildirdik bu yazı en çok okunan 4.cü yazımız olarak istatistiklerimize geçmiş durumda gözüküyor.

5) Türkiyede yoğun ilgi gören chatroulette her ülkeden ziyaretçiyi ağırladığını biliyoruz.İki alman kızın sayfamızda çekilmiş görüntülerini de şu yazımızdan görebiliyoruz.

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat
Sitemizde Bulunan içerikler DMCA.com tarafından korunmaktadır.İzinsiz kullanımda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır