chatroulette türkiye chat rulet

Sponsorlu Bağlantılar






Facebook Kameralı Sohbet

Facebook Arkadaşlarını Kamerada Görmek ve Sohbet Etmek İçin Mavi Butona Tıklayın Daha Sonra Çıkan Sayfada PAYLAŞ'a Basın. Ayrıca Özel Odalarımıza Girmek İçinde Bunu Yapmanız Gerekiyor.


chatroulette, chatroulette download

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat


Chatroulette 'in yetenekli kullanıcıları

facebookta paylaş twitterda paylaş
chatroulette
İlginç Chatroulette Kullanıcısı

Chatroulette Yetenekleri


Chatroulette,kendine has farklılıkları ile bilinen bir sitedir. Chatroulette üzerinden çok değişik etkinlikler yapılabilir. Chatroulette kullanıcıları,akıllarına gelen her türlü ilginç davranışı chatroulette ye yansıtırlar.Bu şekilde chat roulette üzerinde büyük ilgi toplarlar. Chatroulette üyelik sistemi ile çalışmıyor olsa dahi kalıcı kullanıcıları vardır.Bu kullanıcılar,genelde her gün düzenli olarak siteye girerler.Bu kişiler, chatroulette nin sürekli kullanıcıları olarak bilinmektedir.

Hangi Yetenekler Chatroulette'de ?

Chatroulette kullanıcılarının en ilginç hareketlerinden birisi de resim çizimidir.Bazen paint ya da benzeri çizim programları kullanılarak resminiz çizilebilir.Bazen de kağıt kullanılarak resminiz çizilebilir.Özellikle chatroulette de daha önce bilinen çok hızlı bir resim çizici vardır.Bu kişi görüntünüzü sadece bir kaç dakika içerisinde çizer ve size sunar.Gerçekten çok hızlı bir şekilde bu işlem sona ermektedir.Bunun dışında mesleği ressam olan bir kişi de chatroulette de karşılaştığı kişilerin resmini hızlı bir şekilde çizmektedir.Resmini çizdiği kişilerin videosunu çeker ve sosyal paylaşım sitelerinde paylaşır.

Chatroulette’de Videonuz Çekiliyor Olabilir

Chatroulette 'de bazen videonuz da çekiliyor olabilir.Özellikle şaka ya da oyunlara maruz kalırsanız,karşınızdaki kişi sizi videoya alıyor olabilir.Elbette bu durumlar eğlenceli anlara sebep olur.Siz de aynı şekilde başkalarına şakalar ya da oyunlar yapabilir ve videoya çekebilirsiniz.İnsanlar bu şakaları yaparken,karşı tarafı küçük düşürme amacı gütmemelidir.Eğlence amaçlı yapılacak zararsız şakalar, chat roulette ortamını daha eğlenceli bir hale getirir.Siz de karşı tarafı küçük düşürmeden çeşitli şaka yöntemleri kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder


Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat
Sitemizde Bulunan içerikler DMCA.com tarafından korunmaktadır.İzinsiz kullanımda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır