chatroulette türkiye chat rulet

Sponsorlu Bağlantılar






Facebook Kameralı Sohbet

Facebook Arkadaşlarını Kamerada Görmek ve Sohbet Etmek İçin Mavi Butona Tıklayın Daha Sonra Çıkan Sayfada PAYLAŞ'a Basın. Ayrıca Özel Odalarımıza Girmek İçinde Bunu Yapmanız Gerekiyor.


chatroulette, chatroulette download

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat


Yeteneklerinizi chatroulette kullanıcılarıyla paylaşın

facebookta paylaş twitterda paylaş

Chatroulette sohbet ederken eğlencenin sınırlarını zorlayabilir, chatroulette de yazışırken geçirdiğiniz süre içinde hiç sıkılmazsınız.Ayrıca bu sitede farklı farklı şeylerlerle karşılaşmanız da mümkün. Kullanıcılar chatroulette yi sadece sohbet etmek amaçlı kullanmıyorlar.Zaman içerisinde chatroulette kullanıcılar sayesinde farklı farklı özellikler kazandı.


Chatroulette sitesindeki kullanıcılar sürekli bir arayış, sürekli bir farklı duyguları tatma anlayışında oldukları için çok renkli şeyler ortaya çıkabiliyor. Chatroulette sitesinde takılan herkes farklı olmak ve ilgi çekmek için çok değişik hareketler ve fiillerde bulunuyorlar.Farklı olmak isteyen kullanıcılar sayesinde chatroulettenin sohbeti çok farklı bi boyut kazanarak çok daha eğlenceli bir hal alıyor. Size şimdi chatroulette yaşanmış bir olaydan bahsedeceğim.Chatroulette nin kullanıcılarından olan matrak biri sadece gözlerini kullanarak karşısındaki kullanıcıları güldürmeye çalışmış.Bu tür komiklik denemeleri sayesinde chatroulette eğlencenin,farklılığın ve heyecanın adresi oluyor.

Chatroulette de takılırken karşınıza bir örümcek adam, batman ya da bir rahip çıkarsa hiç saşırmayın.İnsanlar chatroulette de farklı farklı giyinerek kendilerine lan ilgiyi arttırmaya çalışırlar.Eğer bir saat kadar chatroulette nin sayfasında dolaşırsanız eminim ki bunlardan birine rastlayabilirsiniz. Bunların dışında sizelere yeteneklerni sergilemek isteyenler de olabilir.Size online bir müzik ziyafeti çektirebilirler hatta karşılıklı şarkı bile söyleyebilirsiniz.Karşınıza çoğunluklu olarak gitar çalanlar çıkıyor bunun sebebi heralde kolay taınabilir ve ucuz olmasından dolayıdır.BUnun dışında piyano çalanlar,bas gitar,davul,saksafon çalanlar bile var. Kimi chatroulette kullanıcıları ise sadece şarkı söylemeyi tercih ediyor.Bu sitede gezinirken bir grup müzisyene bile rastlayabilirsiniz.
Siz bu gibi yetenekli kullanıcılar ile chatroulette'de karşılaştınız mı?

0 yorum:

Yorum Gönder


Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat
Sitemizde Bulunan içerikler DMCA.com tarafından korunmaktadır.İzinsiz kullanımda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır