chatroulette türkiye chat rulet

Sponsorlu Bağlantılar






Facebook Kameralı Sohbet

Facebook Arkadaşlarını Kamerada Görmek ve Sohbet Etmek İçin Mavi Butona Tıklayın Daha Sonra Çıkan Sayfada PAYLAŞ'a Basın. Ayrıca Özel Odalarımıza Girmek İçinde Bunu Yapmanız Gerekiyor.


chatroulette, chatroulette download

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat


Chatroulette Diş Şakası - Komik tepkiler

facebookta paylaş twitterda paylaş
chatroulette, Chatroulette şaka, Komik video, chat rulet
Chatroulette Diş Şakası - Komik tepkiler

Chatroulette'de çok güzel bir bayanın ziyaretçilere yapmış olduğu ilginç bir şaka ile karşınızdayız.Her güzelin bir kusuru vardır.Bu Chatroulette güzelinin kusuru herkesi kırdı geçirdi.



İnternet kullanıcıları tarafından ilgi gösterilen belli başlı chat siteleri vardır.Bu siteler ve programlar,insanların ihtiyaçlarına yeterli derecede cevap verdiği sürece varlığını sürdürecektir.Bunun yanında yeniliklere ve gelişmelere açık olan sistemler her zaman daha ön planda olacaktır.Chatroulette,bu sistemlerin başında yer alan sitelerden biridir.Chatroulette'in yapısı kendine özgüdür.Benzeri siteler,Chatroulette'den ilham almışlardır.Chatroulette,bu konuda en fazla kullanıcıya seslenen sitedir. http://chatrulette.blogspot.com adresinin yani Chatroulette Türkiye'nin bu kadar başarılı ve ünlü olmasında birçok temel sebep vardır.Bunlardan biri de güvenilirliğidir.

Chatroulette,tehlikeli ve uygunsuz içeriklere asla taviz vermez.Benzeri diğer sitelerde bu tür güvenlik yaptırımları ya yoktur ya da yok denecek kadar azdır.Chatroulette,bu konuda oldukça hassastır.Tehlikeli ve uygunsuz davranışta bulunan kişiler,süresiz olarak ya da uzun bir süre sisteme giriş yapamazlar.

Chatroulette'in kullanımı da oldukça basit ve rahattır.Arka plan seçenekleri de sayfaya canlılık katmaktadır.Sayfaya ilk bağlandığınızda karşınıza bir uyarı gelir.Bu uyarıda görüntünüzün kaydedilebileceği vardır.Eğer bu uyarıya izin verirseniz sisteme bağlanabilirsiniz.2 adet video ekranı vardır.Birinde kendi görüntünüzü diğerinde ise karşı tarafın görüntüsünü görürsünüz.Video bölümlerinin köşe kısmından boyutu yükseltebilirsiniz.Mouse ile üzerinde basılı tutarak genişletirseniz görüntü de o ölçüde büyür.Ardından ''scan'' yani tarama seçeneğini kullanarak chat yapmaya başlayabilirsiniz.Karşınıza bir kullanıcı geldiğinde iki taraf da devam etmezse konuşma imkanı doğar.Karşıdaki kişiye selam vererek konuşmayı başlatabilirsiniz.Genelde konuşmaya ''hi,hey ya da hello''diye başlanır.Dünya dili olarak bilindiği için genelde İngilizce konuşulur.Eğer karşınızdaki kişinin dilini biliyorsanız konuşmaya o dilden devam edebilirsiniz.Beğenmediğiniz ya da konuşmak istemediğiniz zaman next tuşuyla ilerleyebilirsiniz.

1 yorum:

secalweb dedi ki...

haha enteresan valla ben olsam direk kapatırdım kamerayı :)

Yorum Gönder


Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat
Sitemizde Bulunan içerikler DMCA.com tarafından korunmaktadır.İzinsiz kullanımda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır