chatroulette türkiye chat rulet

Sponsorlu Bağlantılar






Facebook Kameralı Sohbet

Facebook Arkadaşlarını Kamerada Görmek ve Sohbet Etmek İçin Mavi Butona Tıklayın Daha Sonra Çıkan Sayfada PAYLAŞ'a Basın. Ayrıca Özel Odalarımıza Girmek İçinde Bunu Yapmanız Gerekiyor.


chatroulette, chatroulette download

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat


Tavuk Kostümü ile ilginç dans

facebookta paylaş twitterda paylaş
Chatroulette'de Tavuk kostümü ile birbirinden komik hareketler yaparak görenleri kırdı geçirdi.



İnternet dünyası geliştikçe,karşımıza yeni yeni projeler ve fikirler çıkıyor.Bu projelerin bazıları birbirine benzerken,bazıları da sıradışı olabiliyor.Özellikle chat ve sohbet adına yapılan sayfalar diğer sayfalara göre daha çok ilgi görüyor.Chat sayfaları insanların sanal ortamda sosyalleşmesi adına önemli bir rol oynuyor.Daha önce tanımadıkları kişilerle tanışmak ve sohbet etmek insanlara farklı bir duygu sunuyor.Genelde bu tür sayfalarda kişiler kendilerine özel kullanıcı adı oluşturuyor.
Bu kullanıcı adıyla sistemde sohbet etmeye başlayan kişiler,diğer insanlarla tanışıp,sohbet ediyor.

Bu tür sistemlerin dışında,özellikle son zamanlarda videolu chat programları ve sayfaları büyük ilgi görüyor.Bunlardan en fazla kullanılanı da hiç şüphesiz ki chatroulette.Chatroulette çok farklı bir chat sistemi olarak bilinmekte.Bilinenin aksine,farklı bir yapıda olan chatroulette sade;fakat kaliteli bir arayüze sahip.
Chatroulette sayfasına giriş yaptığınızda karşınıza 2 adet video kısmı geliyor.İlk olarak videonuzun kaydedilebileceği ile ilgili olarak bir uyarı alıyorsunuz.Bu uyarıyı onayladıktan sonra sizin kameranıza ait görüntü karşınıza çıkıyor.Tarama kısmını kullanarak diğer kullanılardan rastgele kişilerin görüntüleri de diğer video ekranında görünüyor.İster sesli,ister yazılı olarak karşınızdaki kişiyle sohbet etme imkanına kavuşuyorsunuz.

Chat roulette,dünyanın her tarafında kullanılan bir sayfa olarak biliniyor.Bu şekilde sizde farklı kültürlerde insanlarla tanışma şansına sahip oluyorsunuz.Daha önce görmediğiniz insanlarda farklı davranışlar görebilirsiniz.Kültürlerin buluşması olarak adlandırabileceğimiz chatroulette,daha uzun yıllar chat sayfaları arasındaki liderliğini sürdürecek gibi görünüyor.Chat roulette,kendine has yapısıyla her zaman önplanda olmayı başarıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder


Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat
Sitemizde Bulunan içerikler DMCA.com tarafından korunmaktadır.İzinsiz kullanımda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır