chatroulette türkiye chat rulet

Sponsorlu Bağlantılar






Facebook Kameralı Sohbet

Facebook Arkadaşlarını Kamerada Görmek ve Sohbet Etmek İçin Mavi Butona Tıklayın Daha Sonra Çıkan Sayfada PAYLAŞ'a Basın. Ayrıca Özel Odalarımıza Girmek İçinde Bunu Yapmanız Gerekiyor.


chatroulette, chatroulette download

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat


Chatroulette Kameralı sohbetin özellikleri

facebookta paylaş twitterda paylaş


Chatroulette sayfaları,insanların birbirlerini tanımaları,arkadaşlık kurmaları ve bu arkadaşlıkları sürdürebilmeleri açısından oldukça büyük öneme sahiptir.Bu sebeple insanların,chat sitelerine olan bakış açısı da hemen hemen her gün değişim göstermektedir.Chat sayfalarını özellikle erkekler çok kullanmaktadır.Kız arkadaş edinmek için chat sayfalarını kullanan erkek kullanıcılar,bu sayfalardan bazen umduğunu bulamayabilir.Bu yüzden erkek kullanıcıların chat sayfalarında takılırken kız arkadaş bulabilmeleri için doğru davranmaları gerekmektedir.Özellikle her önüne gelen kıza yazan erkekler,bu işte oldukça başarısız sayılırlar.Çünkü bu tür kişiler genelde konuşmalarında belli bir standartın üzerine çıkamazlar.Kızlar ise genelde klasik konuşmalardan pek fazla hoşlanmazlar.Daha çok farklı kişiler ve farklı konuşmalar ararlar.Bu sebeple erkek kullanıcılar bu tür ayrıntılara dikkat etmelidir.Karşınıza bir kız kullanıcı çıktığı zaman elinizden geldiği kadar güler yüzlü davranmaya çalışmalısınız.İlk etki sadece kızlar için değil erkekler için de çok büyük önem taşımaktadır.İnsanlar üzerinde bırakılan ilk etki ileri seviyedeki ilişkiler için oldukça önemlidir.

İlk olarak sade bir selam vermek yeterli olacaktır.Daha sonraki konuşmalarda ise elinizden geldiği kadar dürüst olun. Özellikle Chatroulette gibi kameralı ve sesli sitelerde,dürüstlük çok önemlidir.Çünkü insan,yalan söylediği zaman yüzünden ve görüntüsünden belli olur.Bu durum karşı tarafa yansıdığı zaman,o kişi üzerinde olan güvende bir sarsılma meydana gelir.
Kızlar genelde aşırı samimi konuşmalardan hoşlanmazlar.Bu sebeple özellikle konuşmanın ilk etabında belli bir seviyeyi korumak gerekir.Zaten aradaki ilişki ilerledikçe,samimiyet ister istemez olacaktır.Bunun için acele etmek insana yarardan çok zarar verir.

0 yorum:

Yorum Gönder


Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat
Sitemizde Bulunan içerikler DMCA.com tarafından korunmaktadır.İzinsiz kullanımda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır