chatroulette türkiye chat rulet

Sponsorlu Bağlantılar






Facebook Kameralı Sohbet

Facebook Arkadaşlarını Kamerada Görmek ve Sohbet Etmek İçin Mavi Butona Tıklayın Daha Sonra Çıkan Sayfada PAYLAŞ'a Basın. Ayrıca Özel Odalarımıza Girmek İçinde Bunu Yapmanız Gerekiyor.


chatroulette, chatroulette download

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat


Chatroulette'de farklı kültürleri tanımak

facebookta paylaş twitterda paylaş


Bilgisayar başında zaman geçirmek,birçok insanın hobileri arasında yer almaktadır.Buna rağmen genelde bilgisayar başındayken yapacak birşey bulamayız.Bilgisayarda oyun oynamak insana büyük keyif verir,fakat bazı zamanlar oyunlar bile sizi kesmeyebilir.Çünkü can sıkıntısı anında günlük yaptığını şeyler,sizi mutlu etmeyebilir ve farklı arayışlar içerisine girebilirsiniz. Böylesi anlarda kullanabileceğiniz,güzel bir site olan Chatroulette,can sıkıntınızı alabilir ve biraz olsun eğlenmenize ortam hazırlayabilir. Chatroulettede sohbet edecek birçok insan bulabilirsiniz.Bu insanlarla tanışıp kaynaşmak sizi sosyal açıdan da geliştirmiş olur.Bu sayede normal hayatta da pozitif düşünceli bir insan olabilir,insanlarla daha rahat iletişim kurabilirsiniz.İnsanlarla sağlıklı iletişim kurmak,kendinizi daha iyi tanımanıza da yardımcı olur.Bu sayede çevreniz tarafından sevilen bir kişilik haline gelirsiniz.Diğer insanlarla olan ilişkileriniz bu açıdan oldukça büyük önem arz etmektedir.Konuşacağınız kişi kız ya da erkek olabilir.Önemli olan konuşma şeklinizdir.Yabancı insanlar açısından arkadaş olmak için karşı cinsten olmak gerekmez.Ülkemizde genelde chat yaparken karşı cinsten insanlar tercih edilmektedir. Oysa Chatroulettede konuştuğunuz yabancılar açısından böyle bir durum söz konusu değildir.Yani chat yaparken ve yeni insanlarla tanışırken,cinsiyet ayrımı gözetilmez.

Yabancı ülkede kalan kişiler,yurt dışından arkadaş edinmeyi sosyal açıdan önemli olarak görürler.Bu sayede farklı kültürleri tanıma fırsatını da yakalarlar.İnsanlarla konuşmak,tanışmak ve sohbet etmek onlar açısından çok önemlidir.Yabancı insanların bu sebeple kendilerine olan özgüveni,bizim insanlarımıza göre çok daha fazladır.Bizler de bu sebeple sadece karşı cinse odaklanmamalıyız.Diğer insanlarla tanışmayı ve konuşmayı sosyal hayatın gereği olarak görmeliyiz.Bu sayede kendimize olan özgüvenimiz de artacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder


Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat
Sitemizde Bulunan içerikler DMCA.com tarafından korunmaktadır.İzinsiz kullanımda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır