chatroulette türkiye chat rulet

Sponsorlu Bağlantılar






Facebook Kameralı Sohbet

Facebook Arkadaşlarını Kamerada Görmek ve Sohbet Etmek İçin Mavi Butona Tıklayın Daha Sonra Çıkan Sayfada PAYLAŞ'a Basın. Ayrıca Özel Odalarımıza Girmek İçinde Bunu Yapmanız Gerekiyor.


chatroulette, chatroulette download

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat


Chatroulette'nin facebook yansıması

facebookta paylaş twitterda paylaş


Facebook,dünyanın en büyük sitelerinden biri olarak kabul edilmektedir.Gerek internet dünyasının başarılı site kurucuları, gerekse internet kullanıcıları,bu durumun farkındadır.Facebook, genel olarak sosyal arkadaşlık platformudur.Bunun dışında da bir çok özelliği içerisinde barındırmaktadır. Facebook'u kullanarak resimlerinizi,arkadaşlarınızla paylaşabilir,onlara yorumlar atabilir,eğlenceli videoları paylaşabilir ve yazılar yazabilirsiniz.Kısaca,internette yapabileceğiniz hemen hemen her etkinlik,facebook tarafından rahatlıkla yapılabilir.Facebook'da en fazla ilgi gören bir diğer bölüm ise sayfalardır.

Web sitelerin yerini yavaş yavaş almaya başlayan facebook sayfaları,çeşitli konularda olabilmektedir.Özellikle müzik,film ve ünlü sayfaları yoğun ilgi gören sayfalar arasındadır.Dünyaca ünlü film yıldızlarının,sanatçıların ve başarılı sporcuların, fan sayfaları facebook üzerinden milyonlarca kişiye ulaştırılmaktadır.

Facebook'da ilgi gören bir diğer bölüm ise uygulama seçenekleridir.Özellikle siteler ve reklam tabanlı sayfalar bu tür uygulamalar sayesinde sitelerine üye çekerler ve reklam yaparlar.Facebook üzerinden varlığını sürdüren bir diğer sayfa da Chatroulettedir.Chatroulettenin facebook uygulamasını kullanarak,kameralı ve sesli olarak sohbet etme şansına sahip olabilirsiniz.Bu sayede yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.Facebook üzerinden Chatrouletteye giren hemen herkesin bir facebook profili olduğundan,Chatroulettede kurduğunuz arkadaşlıkları facebook'a da taşımış olursunuz.Bu sayede edindiğiniz arkadaşlıklar daha kalıcı ve sürekli olacaktır.

Chatroulette'nin facebook uygulamasını kullanmanız için öncelikle bir facebook hesabınız olması gerekir.Bu facebook profilini ücretsiz olarak edinebilirsiniz.Facebook anasayfasında yer alan kayıt formunu doldurduktan sonra Chatroulette uygulamasına geçişiniz oldukça kolay olacak.Bu işlemler sonrasında artık siz de sohbetin keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz.Kuracağınız yeni arkadaşlıklar facebook üzerinden ayrı bir değere sahip olacak.Chatroulette ile ilgili çok daha fazla bilgiyi chatroulette facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder


Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat
Sitemizde Bulunan içerikler DMCA.com tarafından korunmaktadır.İzinsiz kullanımda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır