chatroulette türkiye chat rulet

Sponsorlu Bağlantılar






Facebook Kameralı Sohbet

Facebook Arkadaşlarını Kamerada Görmek ve Sohbet Etmek İçin Mavi Butona Tıklayın Daha Sonra Çıkan Sayfada PAYLAŞ'a Basın. Ayrıca Özel Odalarımıza Girmek İçinde Bunu Yapmanız Gerekiyor.


chatroulette, chatroulette download

Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat


Chatroulette'nin kaliteli sohbet ortamı

facebookta paylaş twitterda paylaş


Chatroulette,en kaliteli chat sitesi olarak bilinmektedir.Özellikle kamera ve ses ayarları oldukça üst düzeydir.Bu sayfadan kendinizi istediğiniz gibi ifade edebilir,karşınızdakine derdinizi anlatabilirsiniz.Chatroulette'yi kullanırken internet bağlantınızın sağlamlığı da oldukça önemlidir.Eğer bağlantınız ağırsa,çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz.Özellikle bağlantı hatasından kaynaklanan sorunlar,kullanıcılar tarafından zaman zaman Chatrouletteye ait bir hataymış gibi endexlenebilmekte. Bu sebeple Chatroulettede yaşadığınız sorunlar esnasında bağlantınızı kontrol etmeniz sizin adınıza sorunun hallolması için iyi olacaktır.

Chatroulette,farklı internet sistemlerinde çalışabilmektedir.Özellikle internet explorer sürümleri ve google chrome ile çok uyumlu olarak hareket etmektedir.Mozilla Firefox ve Opera'da da Chatrouletteyi rahatlıkla kullanma şansınız olacaktır. Kullanılan bu internet tabanları arasında en hızlı olanı ise google chromedir.Google chrome'u kullanarak Chatrouletteyi olağandan hızlı kullanabilir,bu şekilde çeşitli donmalardan ve kasılmalardan kurtulabilirsiniz.

Kullanıcıların en fazla yaşadığı sorunlardan birisi hiç şüphesiz ki ; kameranın görünmemesidir.Özellikle kamera ve sesle ilgili olan sorunlar,genelde kullanıcı tabanlıdır.Bu sebeple görüntünüz ekranda yer almıyorsa ilk olarka kameranızın fişini kontrol etmelisiniz.Daha sonra kameranızın tanıtımının tam olarak yapılıp yapılmadığını kontrol etmenizde fayda vardır.
Kameranız doğru tanıtılmış ise bilgisayardan kameranızı denemelisiniz.Bu denemeyi çeşitli programlar üzerinde de yapabilir, bu şekilde daha iyi sonuç alabilirsiniz.Özellikle msn messenger'i kullanarak deneme yapmanız oldukça sağlıklı olacaktır.


Sesle ilgili hatalarda ya da sorunlarda ise mikrofonunuzun ya da kulaklığınızın fişini kontrol etmelisiniz.Eğer fişler doğru takılmışsa ve sorun hala devam ediyorsa,ses donanımı üzerindeki ayar ayraçlarını kontrol etmenizde fayda olacaktır.Ses açma ve kapamaya yarayan bu ayraçlar zaman zaman kapalı olabilmektedir.Ayrıca bilgisayarınızdan da ses ayarlarının doğru ve tam
yapılmış olması gerekmektedir.Eğer ses bilgisayardan açık değilse dolayısıyla Chatroulettede'de ses gelmeyecektir ve karşı tarafa ulaşmayacaktır.Bu yüzden Chatroulettede yaşacayacağınız sorunlar sonrasında ses donanımlarınızı kontrol etmelisiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder


Chatroulette | Chat Roulette | Chat Rulet | Türkçe Chat Roulette | Görüntülü Sohbet | Sesli Chat
Sitemizde Bulunan içerikler DMCA.com tarafından korunmaktadır.İzinsiz kullanımda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır